Om meg

Jeg er født i Tromsø i 1959. Og har bestandig vært en kreativ sjel som har skapt noen. Og gikk på Tegning form og farge i 1984 oppe i Målselva på Høgtun for å finne ut om jeg hadde et kunsnerisk uttrykksform. Noe som jeg fikk bekreftet. Siden flyttet jeg til Bergen her jeg fikk brukt mine kunsneriske evner. Her jeg på denne tiden levde av alt det jeg lagde av smykker. Det meste var i sølv og kopper. Her det ble sammensatt av steiner og emaljering. Her også preging av mønster var noe som også ble brukt. Jeg har bestandig strikket og sydd.

Jeg tok på 1990 tall utdannelse innen det alternative behandlings former. Som jeg også har jobbet med i mange år. Der jeg har til tider levd av behandling og det som jeg lagde. I forbindelse med dette begynte jeg å lage urte teer som jeg solgte med kjempegode virkninger. Jeg har også utviklet mange andre produkter innen naturterapien. Som kommer snart her på nett siden min..

I 2003 kjøpte jeg meg strikke maskin og da ble det fart på sakene. Her jeg tegnet og lagde strikkeklær noe som jeg har syntes var veldig morsomt. Jeg fortsatte også å lage smykker men bare av ferdige ting som jeg satte sammen.

Jeg har malt og tegnet siden barneskolen. Der jeg i dag har gått i lære hos en kjent kunster for å kunne utvikle meg mere. Selv om jeg fortsatt elsker å male mine banslige og sjelige bildene som du finner i mine bilder og kort. Og jeg har også malt i vannfarger alle bilden i barneboken.

Jeg skrev min første bok i 2000.og side da har jeg fortsatt å skrive og det har blitt mange forskjellige typer bøker etterhvert. Her jeg fortiden prøver å komme meg til nuet i serien med "Langs en Åndelig vei" Her det forsatt kommer mange flere bøker. Dette er en kjærlighets historie som ligger her i mellom linjene som kommer sterkere frem i lyset ettersom bøkerne kommer. Dette handler om mitt liv her på jorden i dag...mitt liv som jeg har levd før og også kanaliserte budskaper som hele tiden kommer ned til meg.

Poseibøkerne kommer etterhvert som jeg føler for å utrykke et tema her ord og foto forteller sitt.

Barneboken om kommer det også flere...Her historien fortsetter. Det ligger også flere barnebøker på lur å venter.

Jeg begynte i 2012 å male på T-skjorte noe som jeg syntes var kjempe gøy...Her det ble kraft dyr og gjenstander som ville frem i lyset.